De naam van snelle services en goede kwaliteit

in Food, Recipes
22 september 2020
by
Geen reacties

Geplaatst door Portofino Pizzeria&Grillroom Spijkenisse op Zondag 10 mei 2020

Pizzeria Grillroom Portofino is nu ook in Spijkenisse. Al sinds 2006 zijn wij van dienst voor onze  klanten in Haastrecht en omstreken. Al jaren hebben wij hun vertrouwen gewonnen door de heerlijkste gerechten te bezorgen bij hun thuis. Portofino is bekend om de snelle thuisbezorging en goede kwaliteit en de ervaring die wij al jaren hebben opgedaan brengen wij nu ook naar onze klanten in Spijkenisse!

De eigenaar van Portofino

In 2006 startte de eigenaar in de Hoogstraat de Portofino. Samen met het personeel wist hij al snel het vertrouwen te winnen van plaatsgenoten, maar ook van pizza en grill-liefhebbers uit de wijde omgeving rond Haastrecht en Gouda. Wie Portofino binnenstapt weet zeker dat alle gerechten uiterst vers geserveerd worden. Murat vindt alleen de beste kwaliteit de beste reclame.

Ons assortiment

Wij hebben een uitgebreide menu en dat betekent dat er voor ieder wat wils is bij Portofino. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in Italiaanse en Turkse keuken. Kom gezellig langs of bestel online om al onze gerechten te proeven.

Comments on This Post 0
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties