Over ons

Beste pizzeria & grillroom in Spijkenisse en Haastrecht
Beste pizzeria & grillroom in Spijkenisse en Haastrecht

Wij zijn de pizzeria en grillroom Portofino

Portofino is al jaren een begrip in Haastrecht. De reden dat onze klanten steeds bij ons terug komen, komt niet alleen door het heerlijke vlees en het geheime recept, het komt door een andere geheime ingrediënt die wij in elk gerecht erbij voegen
genaamd: liefde. Jij staat altijd bij ons op nummer één. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden om naar jou te luisteren, jij bepaalt uiteindelijk wat je wilt eten en hoe je het wilt hebben. Het is dan ook aan ons de taak om jou dat te bezorgen.

Heb jij al zin gekregen in een heerlijke malse spareribs? Of toch liever een kip gerecht? Laat dan je favoriete spareribs bezorgen door Portofino zowel in Haastrecht als Spijkenisse.. Wij zijn 365 dagen in het jaar geopend, geen wind, sneeuw of regen weerhoudt ons ervan om bij jou je bezorging te leveren.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste updates, korting codes en winacties? Laat dan je e-mailadres achter.

Website pagina scheiding

Uitgebreid assortiment

Bij Portofino is er voor ieder wat wils! Naast het feit dat u bij ons heerlijk kunt genieten van de Italiaanse keuken, kunt u ook Turkse keuken proeven zoals heerlijke schotels, grill gerechten, Turkse pizza en veel meer. Ook kunt u vegetarische gerechten bij ons bestellen. Bekijk ons menu voor het gehele assortiment! Via onze App of website kunt u online bestellen!

Kwaliteit van ons eten

Bij Pizzeria en Grillroom Portofino eet je gewoon goed! Dit komt door het feit dat wij al onze gerechten met liefde en passie voor u bereiden. Hiervoor maken wij gebruik van dagverse producten.

Snelle thuisbezorging

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet te lang moeten wachten op hun bestelling en dat alles compleet en warm wordt afgeleverd. Het uiteindelijke doel is altijd dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Portofino is zowel in Spijkenisse als Haastrecht bekend om haar snelle bezorging, waarbij onze klanten hun bestellingen warm thuisbezorgd ontvangen.

0

Gerechten

0

Jaar ervaring

0

Jaar als best uitgekozen restaurant

Portofino foto impressie